Logo Sory Glass srl
Contact Sory Glass srl
Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Ce spun clientii despre noi?

Ma felicit pentru ca am avut inspiratia sa apelez la voi. Cu siguranta vom colabora pe o perioada foarte lunga de acum inainte. Este foarte clar acum ca sunteti cel putin in top 3 in sablare, modelare, vopsire si personalizare geamuri si oglinzi. Cea mai buna descriere: arta, profesionalism, promptitudine. Va multumesc!

(Andrei Angelescu)

Geamurile sablate ofera un un efect deosebit prin combinarea suprafetelor semimate cu suprafetele transparente. Ofera intimitate filtrand lumina discret iar prin diversitatea de modelele, un aspect placut si rafinat. Pe langa utilizarea lor la geamuri de usi, pereti despartitori, mobilier sau obiecte decorative, pot fi folosite si pentru personalizarea unor vitrine sau geamuri de intrare in sediile unor institutii sau firme.

Firma Sory Glass SRL comercializeaza toate tipurile de geamuri si oglinzi, rame tablouri, geam termoizolant, tamplarie de aluminiu. In tehnica sablarii clasice manuale executam sablari decorative si personalizate pe sticla si oglinzi. Realizam si inscriptionare, personalizare oglinzi auto - antifurt. Absolut orice idee a clientului noi o transpunem in realitate sau intreg procesul de creatie poate fi lasat in seama artistilor nostri. Firma asigura transport si montaj profesional.Pentru mai multe detalii privind preturile, termenul de executare, montaj, transport, va rugam sa ne contactati.

Ai ales sa fii alaturi de noi. Daca inca nu esti, speram ca acesta sa fie primul pas al unei colaborari fructuoase pentru ambele parti. Din 1999, firma Sory Glass s-a lansat pe piata cu o gama diversificata de produse, precum geamuri si oglinzi, rame tablouri, geamuri termoizolante, tamplarie de aluminiu, sablare, modelare, vopsire, personalizare, pe care dorim sa le imbunatatim pe parcursul timpului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Hala productie Sory Glass srl

Inscriptionari, personalizare oglinzi auto - antifurt

Variante de personalizare:

  • - direct pe masina fara a fi necesara demontarea oglinzii. Se executa prin sablare chimica.
  • - prin demontarea oglinzii. Se executa prin sablare mecanica.

Avantaje:

  • - personalizarea oglinzilor;
  • - antifurt;
  • - durabilitate permanenta - sablarea nu se degradeaza.
Inscriptionari oglinzi auto antifurt

Catalog de modele (format .pdf - Adobe Reader)

Catalogul nostru contine modele de decorare prin sablare sau vopsire pentru geamuri si oglinzi. De aici puteti alege o gama variata de: elemente florale, rame decorative, borderuri, elemente semiflorare abstracte, peisaje plus obiecte si elemente extrem de diversificate. A se retine ca tot ceea ce se afla in catalog reprezinta doar o mica parte din intreaga colectie Sory Glass.